Handelsbetingelser


FRAGT OG LEVERING

Paapi.dk sender varer på alle hverdage og alle ordrer som bliver gennemført inden kl. 14.00 på hverdage, vil blive afsendt samme dag. Forsendelsen sker med PostNord og fragten koster 39 DKK.
Leveringstiden med PostNord er 1-3 arbejdsdage og pakken kan leveres til posthus, pakkeshop eller pakkeboks. (Vi tager forbehold for helligdage og weekender, hvor posten ikke kører ud med leverancer.) Paapi.dk leverer kun til Danmark. Hvis du ønsker levering til Norge, Sverige eller Finland, bedes du anvende www.paapi.se.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os senest 30 dage efter at du har modtaget den. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet du modtager varen. Den medfølgende returlabel kan anvendes, men du bliver opkrævet 39 DKK. Du kan bruge andre returneringsmetoder hvis du vil. Send til: Paapi, Verkstadsgatan 9, 43442 Kungsbacka, Sverige.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage og med originale etiketter.